Re.Vrečka

Verjameva, da ste tudi ve zelo ozaveščene glede zmanjševanja in preprečevanja odpadkov ter stremite k njihovi ponovni uporabi.

Vabiva vas, da se nama pridružite na poti trajnost nega razvoja z zamenjavo vseh plastičnih vrečk za enkratno uporabo v naših gospodinjstvih z zeleno ter okolju prijazno Re.Vrečko.

Spoznajte Re.Vrečko.

... je unikatna, ročno izdelana iz zapostavljene zavese, ki ji z rezanjem, krojenjem ter šivanjem vdihneva obliko in namen, s tem zagotoviva odlično in našim pravnukom prijazno zamenjavo plastičnim vrečkam za enkratno uporabo.

Zasnovana je bila z mislijo na nakupovanje, z njeno uporabo pa sva spoznali vsestranskost in priročnost.

Zelen žakeljček za shranjevanje, mogoče poslovno, božično ali pa kar tako darilo, ki je drugačno, zanimivo, okolju prijazno, reciklirano in obenem zelo uporabno.

Vsak paket je ročno in lično zavit v recikliran papir, z osebno noto, ustvarjalkinima lastoročnima podpisoma.

Vašo vključenost v sam proces izdelave lahko doseževa s tem, da vašo odvečno zaveso ali zavese reciklirava v novo Re.Vrečko. ♻

Opremljena z etiketo v stilu in duhu barv Slovenskih ustvarjalk izraža poseben pečat, edinstvenost in neprecenljivo vrednost.

Cilj Re.Vrečke. je zmanjševanje odpadkov oz. predelava le teh vanjo, prizadevanje za Zero Waste gospodinjstvo ter popolna zamenjava plastičnih nakupovalnih vrečk.