O nas

 

Ustvarjanje je popotovanje. Poln navdušenja začneš, nabiraš skupaj material, pogledaš kakšen tutorial, zamisli imaš veliko... Kmalu ugotoviš, da si izdelal prvo skrpucalo, ne pa hvale vrednega izdelka :) Seveda zgodbe so različne, nekaterim je položeno že v zibelko, ampak potrebno je popotovanje, da spoznaš, da mej NI, da se izpopolniš, ugotoviš bistvo, namen in rdečo nit svojega ustvarjanja. Da se izgubiš v svoji lastni ustvarjalnosti. Ni lepšega! Ni bolj pomirjujočega! Čeprav obstajajo dnevi, ko ti ne gre in bi najraje tisto žičko ali pa tisto fimo maso zabrisal nekam pod mizo v kotu in nad prevrnil goro škatel, da se ne vidi ven in potem še poteptal :)

 

Po nekaj letih združevanja na Facebooku je iz hobija nastala spletna trgovina z izborom najboljših in najlepših izdelkov domačih rok, zamisli in idej domačih glav.

Naš namen je še vedno v poudarjanja dragocenosti takšnih izdelkov s ciljem tudi drugim prikazati, da za lepe, kvalitetne in idejno izvirne izdelke ni potrebno iti v tujino, ampak jih najdemo tu - doma.

Hkrati se bo pisal blog, novice, obsežnejše predstavitve ustvarjalcev in pogledi v njihove ustvarjalne brloge.

To bo popotovanje, vzponi in padci, različne zgodbe, milijon različnih izdelkov, izzivi, s katerimi se srečujejo ustvarjalke, velika ljubezen in strast do ustvarjanja, komične situacije, vse pa povezano s slovenskimi ustvarjalkami oz. ustvarjalci.