Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
bellaOpera uhani
Cena z DDV:
23,00 €
TomikaDesign ROMB ogrlica
Cena z DDV:
22,00 €
Sanda Vidmar Unique Jewelry Family

Sanda Vidmar Unique Jewelry Family

Story of Birds Collection
Šifra:
SZS0011
Cena z DDV:
114,00 €
DODAJ V KOŠARICO
ZGODBA
Med bilijoni ptic sta se našli dve. Na videz podobni, čeprav tako zelo drugačni. Podpirata se in lepe trenutke preživljata skupaj. Popolna dvojina. Njuna ljubezen je v ponos marsikateri ptici. S časom je obrodila nekaj dragocenega in edinstvenega – novega miniaturnega ptička.

OPIS IZDELKA
Uhani iz srebra (925 Sterling Silver) . Tehnika litja voska.
Leteča lastovka s svojo senco in majhna lastovka na drugem ušesu. Dvojni uhan iz srebra, ki se nosi pred in za ušesno mečico. Po želji je možno nositi tudi samo sprednji del brez sence ali pa zadnji del, torej senco, nositi za majhno lastovko na drugem ušesu ali pa za kakšnim drugim uhanom. Dodatna majhna lastovka se nosi normalno.

Uhani so oblikovani, izdelani in obdelovani ročno. Lahko se pojavijo manjše razlike in nepopolnosti, zaradi katerih je vsak kos unikaten.
Ročno izdelano v Sloveniji.

DODATNE INFORMACIJE
Pošiljanje: Pošta Slovenije (sledenje na Tracking at https://sledenje.posta.si/Default.aspx). Dostava: 4-14dni (odvisno od lokacije) Izdelava izdelkov izven zaloge: 7-14 dni od prejetega prednaročila. O točni dostavi te takoj obvestimo na email.
Embalaža: unikatna embalaža je vključena. Za zavijanje ti ni treba skrbeti.
Vračila: vedno imaš možnost, da naročilo prekličeš ali vrneš izdelek. Podrobne informacije glede vračil si poglej na http://sandavidmar.com/terms-conditions/.

Material: 925 srebro. Izdelano v Sloveniji.

Povezane novice

Njen prirojeno ustvarjalni tok misli intuitivno presega otipljivo lepoto materialnega sveta. Njena sanjava, iskriva duša se odseva v igrivi nežnosti organskih oblik. Ideje prelevi v stvarnost. Izmuzljive podobe postanejo sijoča sporočila. Dva svetova se zlijeta v eno. Edinstvenost zaživi.