Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
Copati MadeByBears
Cena z DDV:
28,00 €
-20%
Leseni uhani BIBADI
Stara cena z DDV:
10,00 €
Akcijska cena z DDV:
8,00 €
HIŠA NATURE Negovalna aromaterapevtska svečka

HIŠA NATURE Negovalna aromaterapevtska svečka

Šifra:
SZK0050
Cena z DDV:
6,00 €
DODAJ V KOŠARICO
Svečka je naravna organska zmes sojinega voska, ter kakavovega masla, ki omogoča dolgo gorljivost. Unikatna mešanica kakovostnih naravnih eteričnih olj deluje blago antiseptično, zadrži vlago v koži. Svečko uporabimo kot toplo kremno olje za masažo ter nego rok, telesa. Ali kot dišečo naravno aromaterapijo doma. Čajevec deluje protimikrobno, kar v času prehladov prepreči razvoj bakterij. Sojin vosek ima temperaturo gorljivosti izjemno nizko, tako da ni skrbi, da bi bilo pri nanosu prevroče, ker ni parafinsko. Prav tako zaradi nizke temperature gorljivosti ni bojazni, da bi surovine in eterična olja v svečki izgubile svoje delovanje.

Vsebina: 50 ml.

Rok uporabe: 12 mesecev.

Ročno proizvedeno v Sloveniji.

Sestavine (INCI):
HYDROGENATED SOYBEAN OIL, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER,
PELARGONIUM GRANDIFLORUM, MELALEUCA ALTERNIFOLIA
CITRAL, LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE

Sestavine (INCI):
HYDROGENATED SOYBEAN OIL, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER,
CITRUS SINENSIS PEEL OIL, LAVANDULA AUGUSTOFOLIA,
CITRAL, LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE

Svečko uporabimo kot toplo kremno olje za masažo ter nego rok, telesa. Ali kot dišečo naravno aromaterapijo doma. Svečka ima nizko temperaturo gorljivosti. V vonjih Geranija&Čajevec ali Pomaranča&Sivka. V primeru preobčutljive reakcije prenehati z uporabo. Za zunanjo uporabo. Za vse tipe kože.

Povezane novice

Naravni kozmetični izdelki, narejeni na osnovi organskih surovin, naravnih eteričnih olj, z noto unikatnosti in izvirnosti. 100% ročno izdelano, slovensko, nealergeno.