Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
HIŠA NATURE Mazilo iz smrekove smole

HIŠA NATURE Mazilo iz smrekove smole

Šifra:
SZK0045
Cena z DDV:
5,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Mazilo iz 100% gozdne smrekove smole v naravni mazilni osnovi hladno stiskanega konopljinega olja, čebeljega voska, kokosovega olja, je pripomoček v gospodinjstvu za vse družinske člane 365 dni v letu. Mazilo je slovenski proizvod, brez umetnih ojačevalcev. Ker mazilo ne vsebuje konzervansov, je pakirano v manjšo embalažo, da se hitreje porabi in ne postane žarkavo.

Ko se drevo poškoduje, izteče iz dreva smola, ki ščiti in celi drevo v prvotno stanje. Smrekova smola v mazilu deluje proti kožnim poškodbam (ranam), pri odpiranju dihalnih poti, vnetju mišic in sklepov. Smrekova smola je poznana že tisočletja v ljudski medici proti vsem tegobam. Za vse tipe kože.

Vsebina: 30ml.

Rok uporabe po odprtju: 12 mesecev.

Ročno proizvedeno v Sloveniji.

Sestavine (INCI):
CANABIS SATIVA SEED OIL,
CERA ALBA, PICEA ABIES (SPRUCE) RESIN,
COCOS NUCIFERA SEED BUTTER.

Smrekovo mazilo proti razdraženi suhi koži, za lajšanje prehlada, srbeče kože. Mazilo nanesite na predel in dobro vmasirajte, da se sproži učinek in vonj smole. V primeru preobčutljive kože prenehati z uporabo. Za zunanjo uporabo. Hranite na temperaturi do 25 *C.

Povezane novice

Naravni kozmetični izdelki, narejeni na osnovi organskih surovin, naravnih eteričnih olj, z noto unikatnosti in izvirnosti. 100% ročno izdelano, slovensko, nealergeno.