Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
Medija les Denarnica
Cena z DDV:
119,00 €
Boopacks BOOFLAP black
Cena z DDV:
55,00 €
Neon Angel uhani - okrogli
Cena z DDV:
15,00 €
JARDINES Hidrolat organic Damaščanska VRTNICA

JARDINES Hidrolat organic Damaščanska VRTNICA

Tonik za kožo
Šifra:
SZK0023
Cena z DDV:
6,00 €
DODAJ V KOŠARICO
Hidrolat kožo neguje in deluje kot tonik, je primeren za vse vrste kože, še posebej pa jo priporočam za nego zrele, občutljive ali suhe kože. Odlično zmanjšuje videz kožnih kapilar. Vrača vlago in sijaj, ter deluje proti nastanku gubic.
Zatisnite oči in hidrolat enostavno popršite po obrazu ter hkrati uživajte v čudoviti esenci damaščanske vrtnice.

Teža: 50 ml

HIDROLAT
Damaščanska vrtnica

Hidrolat vrtnice ali tako imenovana rožna voda zagotovo spada med najbolj poznane hidrolate pri nas. Je stranski produkt pri parni destilaciji eteričnega olja in nastane pri postopku destilacije cvetov damaščanske vrtnice. Ima razkošen, a hkrati nežen vonj po vrtnicah, ki pomirja, vrača energijo in prinaša veselje. Vonj je tako popoln, da ga lahko povsem samostojno uporabljamo kot čudovit parfum. Primeren je za vse z občutljivo kožo in za vse, za katere so komercialni parfumi preagresivni.

Ker kožo neguje in deluje kot tonik, je primeren za vse vrste kože, še posebej pa jo priporočam za nego zrele, občutljive ali suhe kože. Odlično zmanjšuje videz kožnih kapilar. Vrača vlago in sijaj, ter deluje proti nastanku prezgodnjih gubic.

Zatisnite oči in hidrolat enostavno popršite po obrazu ter hkrati uživajte v čudoviti esenci damaščanske vrtnice.

INCI:
Rosa Damascena, Dehydroacetic aicid Benzyl alcohol

Povezane novice

Moje ime je Renata in svoj čas posvečam izdelovanju naravne kozmetike. Zelo pomembno mi je, kaj vnašam v svoje telo in s čim ga negujem. Hvaležna sem, da imam vse potrebno na dosegu roke, saj mi narava ponuja vse, kar potrebujem. Poleg tega, da me hrani, me tudi bogati s sestavinami, ki jih uporabljam za nego kože.