Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
Ogrlica MATEiKA handmade
Cena z DDV:
22,00 €
Veroma tkanje Vezalke
Cena z DDV:
12,00 €
Elenah Mini trak za ključe
Cena z DDV:
6,00 €
IDRIAMANT Uhani Krog S
Cena z DDV:
39,00 €
Milo za drago Korenček, ognjič in meta

Milo za drago Korenček, ognjič in meta

Šifra:
SZK0005
Cena z DDV:
6,00 €
DODAJ V KOŠARICO
KORENČEK, OGNJIČ, META - PROTI SUHI KOŽI

Milo v kosu, 100g (+/- 10%)
Vsebuje: umiljen ognjičev macerat v oljčnem olju, sončnično, palmovo, kokosovo in bučno olje ter korenje in eterično olje poprove mete.

Kombinacija bučnega olja, ognjičevega macerata in korenčka zmehča in neguje suho in hrapavo kožo. Milo je nežno odišavljeno z eteričnim oljem poprove mete.


Milo za drago so naravna trda mila, izdelana po hladnem postopku. Narejena so na osnovi prvovrstnih rastlinskih olj, zelišč preverjene pridelave in naravnih dišav ter barvil. Mila so nežno odišavljena in obarvana izključno z naravnimi eteričnimi olji in barvili.

Ključna prednost naravnih mil izdelanih po hladnem postopku je naravni glicerin, ki koži uravnava vlažnost. Skrbno izbrane, 100% naravne sestavine in preverjen recept poskrbijo, da milo nežno očisti in neguje kožo, izbrani dodatki pa poskrbijo tudi za blagodejne in negovalne učinke.

Milo za drago naravna mila so brez umetnih barvil, parfumov in dišav ter okolju škodljivih sestavin. Izdelki niso testirani na živalih. Zaradi ročne izdelave se mila med seboj lahko po obliki, barvi in vonju malenkostno razlikujejo.

Povezane novice

Alja in Anja, kreativni duet Milo za drago in bellaOpera.