Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
SUI fine geometry Ogrlica KI Square I

SUI fine geometry Ogrlica KI Square I

Šifra:
SZN0617
Možnosti
Cena z DDV:
26,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Ogrlica KI Square I

Ta drzna in elegantna ogrlica je hkrati sodobna in vsestranska. Navdahnili so jo otomanska arhitektura, Istanbul in mogočnost drevesa, ki se skriva v značilnem geometričnem vzorcu. Sestavljena je iz treh akrilnih delov in izjemnega afriškega ali azijskega lesa. S to očarljivo ročno izdelano ogrlico boš v središču pozornosti. Idealna je za večerno zabavo v mestu ali gala dogodek.

Mere: velikost obeska 5 x 4 cm; dolžina verižice 60 cm.
Material: les, akrilno steklo; črna medeninasta verižica iz ne vsebuje svinca; verižica srebrne barve je iz nerjavečega jekla.

Skrbno oblikovan in ročno izdelan nakit prejmeš v darilni škatlici SUI. Izdelek je narejen po naročilu in bo odposlan v 2-3 delovnih dneh.

Prosimo, upoštevajte, da se zaradi edinstvene narave lesa vzorec lahko rahlo razlikuje od izdelka na sliki. Če želite ta izdelek v drugačni kombinaciji lesa in barve akrilnega stekla, nam pišite za podrobnosti.

Povezane novice

Avtor ilustracije: Jure Brglez.

Nakit Prefinjene geometrije SUÌ je zgodba geometričnih oblik in posebnih tekstur lesa, ki jih uravnotežajo barve akrilnega stekla. Ročno izdelane kolekcije so navdihnile narava, arhitekturne oblike, sodobna umetnost in glasba.