Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
SUI fine geometry Ogrlica Coeur I

SUI fine geometry Ogrlica Coeur I

Šifra:
SZN0581
Možnosti
Cena z DDV:
24,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Ogrlica Coeur I

Ta brezčasna in vsestransko uporabna ogrlica bo verjetno postala tvoja najljubša, saj jo odlikuje poenostavljena in minimalistična oblika srca. Na voljo je v več barvnih shemah, zato izberi svoj odtenek bisernega akrilnega stekla v kombinaciji z izbranim afriškim ali lokalnim slovenskim lesom. Nadeni jo na svojo najljubšo majico z V izrezom. Idealna je za dnevne in večerne priložnosti.

Mere: velikost obeska 3,8 x 3 cm; dolžina verižice 60 cm.
Material: les, akrilno steklo; črna medeninasta verižica ne vsebuje svinca; verižica srebrne barve je iz nerjavečega jekla.

Skrbno oblikovan in ročno izdelan nakit prejmeš v darilni škatlici SUI. Izdelek je narejen po naročilu in bo odposlan v 2-3 delovnih dneh.

Prosimo, upoštevajte, da se zaradi edinstvene narave lesa vzorec lahko rahlo razlikuje od izdelka na sliki. Če želite ta izdelek v drugačni kombinaciji lesa in barve akrilnega stekla, nam pišite za podrobnosti.

Povezane novice

Avtor ilustracije: Jure Brglez.

Nakit Prefinjene geometrije SUÌ je zgodba geometričnih oblik in posebnih tekstur lesa, ki jih uravnotežajo barve akrilnega stekla. Ročno izdelane kolekcije so navdihnile narava, arhitekturne oblike, sodobna umetnost in glasba.