Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki

SUI fine geometry Ogrlica VEA Round

Šifra:
SZN0577
Možnosti
Cena z DDV:
26,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Ogrlica VEA Round

Ročno izdelano sodobno ogrlico s prepričljivo obliko kroga, ki ima v sredini prazen prostor in prečno ozko paličico je navdahnila ulična umetnost – grafiti. Brezčasna in klasična, a po svoje zelo drugačna, ki se jo nosi nižje spuščeno, bo idealna za ohlapne ali oprijete obleke. Je lahka in bo lepo zaokrožila tako dnevne kot večerne outfite, zato je idealna tudi kot darilo za vaše najdražje.

Mere: velikost obeska 6 x 5 cm; dolžina verižice 70 cm.
Material: les, akrilno steklo; črna medeninasta verižica ne vsebuje svinca; verižica srebrne barve je iz nerjavečega jekla.

Skrbno oblikovan in ročno izdelan nakit prejmeš v darilni škatlici SUI. Izdelek je narejen po naročilu in bo odposlan v 2-3 delovnih dneh.

Prosimo, upoštevajte, da se zaradi edinstvene narave lesa vzorec lahko rahlo razlikuje od izdelka na sliki. Če želite ta izdelek v drugačni kombinaciji lesa in barve akrilnega stekla, nam pišite za podrobnosti.

Povezane novice

Avtor ilustracije: Jure Brglez.

Nakit Prefinjene geometrije SUÌ je zgodba geometričnih oblik in posebnih tekstur lesa, ki jih uravnotežajo barve akrilnega stekla. Ročno izdelane kolekcije so navdihnile narava, arhitekturne oblike, sodobna umetnost in glasba.