Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
Mojca Rabič Uhani
Cena z DDV:
19,50 €
Veroma tkanje Vezalke
Cena z DDV:
12,00 €
SUI fine geometry Ogrlica VEA Ellipse

SUI fine geometry Ogrlica VEA Ellipse

Šifra:
SZN0569
Možnosti
Cena z DDV:
30,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Ogrlica VEA Ellipse

Sodobno, barvito in ročno izdelano ogrlico je navdahnila neizmerna lepota ulične umetnosti, posebno grafitov. Premišljena razporeditev geometrijskih likov ogrlice, s katero ne boš ostala neopažena, se bo odlično podala tvojemu poletnemu izboru oblačil. Pristoji tako enobarvnim kot vzorčastim poletnim majicam, oblekam ali tunikam. Na voljo tudi v posebnem afriškem lesu padouk.

Mere: velikost obeska 8,5 x 5 cm; dolžina verižice 54 cm.
Material: les, akrilno steklo; črna medeninasta verižica ne vsebuje svinca; verižica srebrne barve je iz nerjavečega jekla.

Skrbno oblikovan in ročno izdelan nakit prejmeš v darilni škatlici SUI. Izdelek je narejen po naročilu in bo odposlan v 2-3 delovnih dneh.

Prosimo, upoštevajte, da se zaradi edinstvene narave lesa vzorec lahko rahlo razlikuje od izdelka na sliki. Če želite ta izdelek v drugačni kombinaciji lesa in barve akrilnega stekla, nam pišite za podrobnosti.

Povezane novice

Avtor ilustracije: Jure Brglez.

Nakit Prefinjene geometrije SUÌ je zgodba geometričnih oblik in posebnih tekstur lesa, ki jih uravnotežajo barve akrilnega stekla. Ročno izdelane kolekcije so navdihnile narava, arhitekturne oblike, sodobna umetnost in glasba.