Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
Neon Angel Ogrlica s citatom
Cena z DDV:
18,00 €
Neon Angel Mini zapestnica
Cena z DDV:
12,00 €
-15%
KJconcrete Uhani Trikotniki
Stara cena z DDV:
17,50 €
Akcijska cena z DDV:
14,88 €
Ne.Ja Art Zeleno-roza ogrlica GALAKSIJA

Ne.Ja Art Zeleno-roza ogrlica GALAKSIJA

Šifra:
SZN0379
Cena z DDV:
25,00 €
DODAJ V KOŠARICO
Kolekcija nakita Galaxy je navdihnjena z veličasnostjo galaksije, sijočih zvezd in utrinkov. Zaznamujejo jo nove, nekoliko nekonvencionalne oblike, različne teksture ter močne barvne kombinacije. Si drzna, ekstravagantna in si upaš izstopiti iz povprečja? Potem ti je tale kos nakita pisan na kožo!

Ogrlica je v celoti ročno delo, izdelana je iz polimerne mase. Obesek ima posebno asimetrično obliko (mere so približno 6,0 x 5,0 cm), zato bo ogrlica zagotovo pritegnila številne poglede. Manjši krog v barvi fuksije krasi odlitek kristalne smole z dodatkom mikro perl. Dolžina svilene vrvice je približno 42,0 cm z možnostjo podaljšanja za cca. 4 cm.

Ogrlico lahko kombinirate z prstanom ali uhani.
Izdelek dobite v lični darilni embalaži.

Material: polimerna masa, mikro perle, kristalna smola, igle za perle z bunkico v antracit barvi, svilena vrvica z zaključkom v srebrni barvi.

Povezane novice

Pod blagovno znamko Ne.Ja Art ustvarjam Jerneja Babič. Vedoželjna politologinja. Kreativka. Umetnica. Glasbenica. Ljubiteljica fotografije. Perfekcionistka. Skrbna mamica navihanemu fantku. Svobodna duša in večni romantik. Najlažje bi se opisala kot oseba, ki od malih nog obožuje vse, kar je povezano z umetnostjo, estetiko in kreativnostjo, zaradi česar je moj vsakdanjik vpet med družinsko življenje in najbolj gnetljiv material za ustvarjanje – polimerno glino.