Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
Ne.Ja Art Pink-zeleni prstan GALAKSIJA

Ne.Ja Art Pink-zeleni prstan GALAKSIJA

Šifra:
SZN0373
Cena z DDV:
15,00 €
DODAJ V KOŠARICO
Kolekcija nakita Galaxy je navdihnjena z veličasnostjo galaksije, sijočih zvezd in utrinkov. Zaznamujejo jo nove, nekoliko nekonvencionalne oblike, različne teksture ter močne barvne kombinacije. Si drzna, ekstravagantna in si upaš izstopiti iz povprečja? Potem ti je tale kos nakita pisan na kožo!

Prstan sestavljajo povezani krogi živih barv in različnih velikosti. Manjša dva kroga (premer 1,0 cm) krasi odlitek kristalne smole z dodatkom mikro perl. Velikost prstana je cca. 4,5 x 2,5 cm. Kovinski nastavek je nastavljiv po obsegu in tako primeren za vsak prst. Prstan se lahko nosi na dva načina.

Izdelek dobite v lični darilni embalaži.

Material: polimerna masa, mikro perle, kristalna smola, alu srebrna žica, kovinski nastavek.Povezane novice

Pod blagovno znamko Ne.Ja Art ustvarjam Jerneja Babič. Vedoželjna politologinja. Kreativka. Umetnica. Glasbenica. Ljubiteljica fotografije. Perfekcionistka. Skrbna mamica navihanemu fantku. Svobodna duša in večni romantik. Najlažje bi se opisala kot oseba, ki od malih nog obožuje vse, kar je povezano z umetnostjo, estetiko in kreativnostjo, zaradi česar je moj vsakdanjik vpet med družinsko življenje in najbolj gnetljiv material za ustvarjanje – polimerno glino.