Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
Ne.Ja Art Rumena ogrlica PLANETI

Ne.Ja Art Rumena ogrlica PLANETI

Šifra:
SZN0365
Cena z DDV:
25,00 €
DODAJ V KOŠARICO
Kolekcija nakita Galaxy je navdihnjena z veličasnostjo galaksije, sijočih zvezd in utrinkov. Zaznamujejo jo nove, nekoliko nekonvencionalne oblike, različne teksture ter močne barvne kombinacije. Si drzna, ekstravagantna in si upaš izstopiti iz povprečja? Potem ti je tale kos nakita pisan na kožo!

Obesek spominja na osončje, pri čemer ga sestavljajo povezani krogi različnih barv in velikosti. Manjše kroge krasi odlitek kristalne smole z dodatkom mikro perl. Velikost obeska je približno 6,5 x 7,0 cm. Dolžina vrvice iz kavčuka je 45,0 cm.

Izdelek dobite v lični darilni embalaži.

Material: polimerna masa, mikro perle, kristalna smola, alu srebrna žica, vrvica iz kavčuka.Povezane novice

Pod blagovno znamko Ne.Ja Art ustvarjam Jerneja Babič. Vedoželjna politologinja. Kreativka. Umetnica. Glasbenica. Ljubiteljica fotografije. Perfekcionistka. Skrbna mamica navihanemu fantku. Svobodna duša in večni romantik. Najlažje bi se opisala kot oseba, ki od malih nog obožuje vse, kar je povezano z umetnostjo, estetiko in kreativnostjo, zaradi česar je moj vsakdanjik vpet med družinsko življenje in najbolj gnetljiv material za ustvarjanje – polimerno glino.