Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
Ne.Ja Art Viseči uhani KROGI (rumena, zelena in fuksija)

Ne.Ja Art Viseči uhani KROGI (rumena, zelena in fuksija)

Šifra:
SZN0363
Cena z DDV:
14,00 €
DODAJ V KOŠARICO
Kolekcija nakita Galaxy je navdihnjena z veličasnostjo galaksije, sijočih zvezd in utrinkov. Zaznamujejo jo nove, nekoliko nekonvencionalne oblike, različne teksture ter močne barvne kombinacije. Si drzna, ekstravagantna in si upaš izstopiti iz povprečja? Potem ti je tale kos nakita pisan na kožo!

Uhane sestavljajo trije povezani krogi različnih barv in velikosti. Najmanjši krogec krasi odlitek kristalne smole z dodatkom mikro perl. Njihova dolžina je približno 3,5 cm. Osnove uhanov so iz nerjavečega jekla, zato so primerni tudi za alergike.

Izdelek dobite v lični darilni embalaži.

Material: polimerna masa, mikro perle, kristalna smola, kovinske osnove iz nerjavečega jekla.


Povezane novice

Pod blagovno znamko Ne.Ja Art ustvarjam Jerneja Babič. Vedoželjna politologinja. Kreativka. Umetnica. Glasbenica. Ljubiteljica fotografije. Perfekcionistka. Skrbna mamica navihanemu fantku. Svobodna duša in večni romantik. Najlažje bi se opisala kot oseba, ki od malih nog obožuje vse, kar je povezano z umetnostjo, estetiko in kreativnostjo, zaradi česar je moj vsakdanjik vpet med družinsko življenje in najbolj gnetljiv material za ustvarjanje – polimerno glino.