Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
Ne.Ja Art Midi uhani Suličast list

Ne.Ja Art Midi uhani Suličast list

Šifra:
SZN0359
Cena z DDV:
14,00 €
DODAJ V KOŠARICO
Kolekcija Fairytale z motivom pravljičnih hišk je barvita, skrivnostna, mistična, ženstvena in elegantno dopolnjena z dodatkom zlatih bleščic. Prelivajoče se barve pa so uvertura v kateri koli letni čas, ko narava zažari v vseh svojih odtenkih. Si ljubiteljica narave? Potem ti je tale kos nakita pisan na kožo!

Midi uhani imajo obliko suličastih listov (dimenzije so približno 3,5 x 12,0 cm) in so izdelani povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato so unikatni in neponovljivi. Edinstveni in samo tvoji. Osnove uhanov so iz nerjavečega jekla, zato so primerni tudi za alergike. Zapirajo se s silikonskimi zatiči.

Izdelek dobite v lični darilni embalaži.

Material: polimerna masa, zlate bleščice, kristalna smola, osnove uhanov iz nerjavečega jekla, silikonske kapice.

*Zaradi popolnoma ročne izdelave so možna manjša odstopanja v razporeditvi barv ali motiva*


Povezane novice

Pod blagovno znamko Ne.Ja Art ustvarjam Jerneja Babič. Vedoželjna politologinja. Kreativka. Umetnica. Glasbenica. Ljubiteljica fotografije. Perfekcionistka. Skrbna mamica navihanemu fantku. Svobodna duša in večni romantik. Najlažje bi se opisala kot oseba, ki od malih nog obožuje vse, kar je povezano z umetnostjo, estetiko in kreativnostjo, zaradi česar je moj vsakdanjik vpet med družinsko življenje in najbolj gnetljiv material za ustvarjanje – polimerno glino.