Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
Ne.Ja Art Ogrlica Javorjeva lista

Ne.Ja Art Ogrlica Javorjeva lista

Šifra:
SZN0354
Cena z DDV:
24,00 €
DODAJ V KOŠARICO
Kolekcija Fairytale z motivom pravljičnih hišk je barvita, skrivnostna, mistična, ženstvena in elegantno dopolnjena z dodatkom zlatih bleščic. Prelivajoče se barve pa so uvertura v kateri koli letni čas, ko narava zažari v vseh svojih odtenkih. Si ljubiteljica narave? Potem ti je tale kos nakita pisan na kožo!

Obesek je sestavljen iz dveh javorjevih listov (dimenzije so približno 10,0 x 7,5 cm), ki sta izdelana povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je unikaten in neponovljiv. Edinstveni in samo tvoj. Dolžina kovinske ketnice v antracit barvi je približno 44,0 cm.

Izdelek dobite v lični darilni embalaži.

Material: polimerna masa, zlate bleščice, kristalna smola, kovinska osnova za ogrlico v antracit barvi, kovinski zaključki v antracit barvi.

*Zaradi popolnoma ročne izdelave so možna manjša odstopanja v razporeditvi barv ali motiva*


Povezane novice

Pod blagovno znamko Ne.Ja Art ustvarjam Jerneja Babič. Vedoželjna politologinja. Kreativka. Umetnica. Glasbenica. Ljubiteljica fotografije. Perfekcionistka. Skrbna mamica navihanemu fantku. Svobodna duša in večni romantik. Najlažje bi se opisala kot oseba, ki od malih nog obožuje vse, kar je povezano z umetnostjo, estetiko in kreativnostjo, zaradi česar je moj vsakdanjik vpet med družinsko življenje in najbolj gnetljiv material za ustvarjanje – polimerno glino.