Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
Voleska Lesena broška Kuža
Cena z DDV:
10,80 €
Fragolina Torbica z vetrnico
Cena z DDV:
35,00 €
PATOO Bombažna vrečka
Cena z DDV:
7,50 €
MadeByBears Messenger bag

MadeByBears Messenger bag

Šifra:
SZB0020
Cena z DDV:
65,00 €
DODAJ V KOŠARICO
MadeByBears™ torba je ročno narejena v Sloveniji. Izdelana je iz 5 mm debelega 100 % volnenega filca, ki je naraven, prijeten, zračen in lahek material. Kompaktna torba je vzdržljiva, brez odvečnih lomljivih plastičnih delov. Na izpostavljenih mestih je zaščitena z naravnim usnjem. Debelino torbe je mogoče spreminjati s pomočjo vezalk na strani. Z usnjem podložen ročaj je dovolj močan in velik, da lahko torbo nosite v roki ali na podlahti, snemljiv ramenski pas pa omogoča nošnjo torbe na ramenih.

Torba se enostavno zapira s pomočjo magneta. V notranjosti ima dva predala za hranjenje pametnega telefona, ličil in drugih manjših predmetov. Glavni predal ima dovolj prostora za hranjenje zvezkov, knjig, računalniške tablice in drugih osebnih predmetov. Dvoslojno dno torbe omogoča dodatno zaščito vaših osebnih predmetov.

Glavne značilnosti torbe:
- narejena iz 100 % naravnega in vzdržljivega volnenega filca;
- lahka;
- brez odvečnih, lomljivih plastičnih delov;
- prilagodljiva debelina;
- snemljiv ramenski pas;
- enostavno zapiranje;
- oblikovana in ročno narejena v Sloveniji.

Material: naravni volneni filc debeline 5 mm; obrobe in držalo iz naravnega usnja; vezalke.

Višina: 32 cm
Širina: 28 cm
Globina: 10 cm
Dolžina ramenskega pasu: 130 cm

MadeByBears™ torbo lahko podarite za posebne priložnosti, kot so rojstnodnevne zabave, ali kot lično oblikovano darilo z zgodbo in osebno noto. Unikatno oblikovanje in uporaba naravnih ter vzdržljivih materialov je naš recept za kvalitetno in funkcionalno torbo.

Čas izdelave 5–7 delovnih dni.

Povezane novice

MadeByBears™ smo družinska znamka medvedov različnih poklicev in pogledov na življenje. Pri snovanju izdelkov sodelujemo šivilja, arhitekt, grafični oblikovalec, učiteljica in še kakšna medvedja vrsta, saj menimo, da sta raznolikost pogledov in mnenj dober recept za kakovosten izdelek.