Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
T Candles Sveča Satsuma

T Candles Sveča Satsuma

Šifra:
SZR0289
Cena z DDV:
14,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Ti je všeč vonj svežih agrumov? Če je odgovor pritrdilen, potem bo dišeča sveča z vonjem satsume “must have” zate. Energičen, svež, očarljiv, osvežujoč in poživljujoč citrusni vonj bo tvoj prostor ovil v vonj vročega poletja in vnesel sončne žarke tudi v hladnejše dni v letu.

Ročno izdelana sveča iz ekološkega sojinega voska.

Čas gorenja 40 ur.
Teža 140 g.
Kozarec 230 ml.

Sestava 100 % ekološki sojin vosek.
Dišave 100 % koncentrirana odišavljena olja.
Ročno izdelano, brez testiranja na živalih.

Ročno izdelane dišeče sveče T Candles.
Vsaka sveča T Candles, ki jo ustvarimo, je plod skrbnega testiranja. Uporabljamo le naraven sojin vosek, bombažne stenje, embalažo je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Vse skupaj dopolnimo s skrbno izbrano zbirko čudovitih dišav. Naši izdelki so zasnovani z zavezo k trajnostnemu razvoju, ohranjanju okolja in zdravja.
Ustvarite si svoj obred. Zadihajte, osredotočite se in se potopite v svoj najljubši vonj.
Po skoraj dveh letih testiranja in iskanja najboljših sestavin vam ponujamo dišečo svečo, za katero verjamemo, da vam bo všeč. Pomagala vam bo pri sproščanju, ustvarjanju, učenju ali druženju.
Naše dišeče sveče T Candles so izdelano povsem ročno. Hkrati pripravljamo največ tri sveče, zato je vsaka povsem edinstvena. Dišeča olja mešamo za vsako serijo treh sveč posebej, zato se odstotek barve lahko med posameznimi svečami razlikuje.
Ker vemo, da je nakupovanje dišečih sveč na spletu lahko težavno, se bomo potrudili, da bo za vas celoten postopek prijeten in čim lažji.

Sojin vosek v svečah T Candles:
Naše dišeče sveče T Candles so rastlinskega izvora, narejene iz sojinega voska. Sojin vosek je, preden mu dodamo okolju prijazno barvilo, popolnoma bel. Vosek, ki ga uporabljamo za naše sveče, je stoodstotno rastlinskega izvora, narejen iz čistega sojinega olja in popolnoma naraven ter biorazgradljiv. Narejen je po FDA-standardih, ima certifikat košer in ni testiran na živalih. Naš vosek ne vsebuje živalskih izdelkov ali dodatkov, palminega voska, petroleja, parafina, čebeljega voska, pesticidov, herbicidov, toksičnih materialov in gensko spremenjenih materialov. Sveče T Candles iz sojinega voska (skupaj z barvili in dišavami) povzročijo približno 90 odstotkov manj saj kot danes bolj običajne parafinske sveče. Poleg tega je sojin vosek topen pri nižji temperaturi. To podaljša čas gorenja, morebiten razliti vosek pa ni nevaren in ga je preprosto očistiti.

Dišeča olja za sveče:
Vsa dišeča olja, ki jih uporabljamo za naše dišeče sveče, so narejena po strogih RIFM- in IFRA-standardih in so vedno trikratno testirana. Naša dišeča olja niso testirana na živalih in ne vsebujejo ftalatov in parabenov, tako da ne škodijo ljudem. Olja, ki jih uporabljamo za izdelavo dišečih sveč, se lahko uporabljajo tudi za nego telesa.

Stenj:
V dišečih svečah T Candles uporabljamo samo bombažne stenje. Ne vsebujejo cinka in svinca. Bombažni stenj se med gorenjem nežno zvija, kar pripomore k boljšemu uravnavanju dolžine stenja.

Barve prijazne okolju:
Barvila, ki jih uporabljamo, so prijazna okolju in ne vsebujejo aditivov ter škodljivih snovi.

Embalaža:
Za embalažo uporabljamo steklene kozarce in pločevinaste pokrove. Oboje je mogoče reciklirati.

Povezane novice

Ustvarite si svoj obred.
Zadihajte, osredotočite se in se potopite v svoj najljubši vonj.