Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
SVICHKA Ponovno dišeče

SVICHKA Ponovno dišeče

Šifra:
SZR0154
Cena z DDV:
18,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Vinska steklenica je postala PONOVNO DIŠEČA
Kje drugje bi se lahko vinske steklenice uporabljale nepričakovano drugače?

PONOVNO DIŠEČE SVICHKE nastajajo v Prlekiji, ki je znana po svoji fantastični legi, kjer dozorevajo vrhunska vina. Tu živiva in ustvarjava tudi midva, Martina in Aleš, svečarstvo živiva na popolnoma svež način.
S PONOVNO DIŠEČIMI SVICHKAMI se mladostnosti, aromatičnosti in sojinemu vosku pridružuje ponovna uporaba. Nadgrajene in ponovno uporabljene vinske steklenice nosijo zgodbo o identiteti, opojnosti in času. Našem času, ki ga moramo ceniti in doživljati v polnosti.
Kakovost življenja se ne meri v količini vina, ki ga popijemo, in ne v številu svečk, ki jih prižgemo. Meri se v polnosti trenutkov, ki jim je bila priča posamezna vinska steklenica.
Takrat, ko je bila vino, in zdaj, ko je PONOVNO DIŠEČA SVICHKA.
Vonj sladko vino, se popolnoma poda v Ponovno dišeče. Svečki poda svežino in spomin na njeno prejšnje poslanstvo.
Teža voska: 300g.

Rok dobave: 5-7 delovnih dni.

Povezane novice

SVICHKA nastaja v Prlekiji, ki ostaja dobro skriti zaklad in kjer živiva in ustvarjava, Martina in Aleš. Svečarstvo živiva na popolnoma svež način. Strast do svečk je pri meni prižgal dedek. On je zasnoval podjetje, ki sem ga pri svojih enaindvajsetih prevzela v svoje roke. In srce. Z Alešem svečke doživljava kot predmete z izredno simbolno močjo, ki v naša življenja vnašajo svetlobo, toploto in lepoto. Svečke dvigujejo razpoloženje, potolažijo žalost, ustvarijo romantično vzdušje. SVICHKE so mladostne, aromatične in izdelane iz sojinega voska.