Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
Medija les Denarnica
Cena z DDV:
119,00 €
-20%
Leseni uhani BIBADI
Stara cena z DDV:
10,00 €
Akcijska cena z DDV:
8,00 €
Pražarna Escobar Hišna mešanica ESCOBAR

Pražarna Escobar Hišna mešanica ESCOBAR

Šifra:
SZR0012
Možnosti
Možnosti
Cena z DDV:
8,90 €
DODAJ V KOŠARICO
Izvor: Različne sorte kav s poreklom iz Indije, Afrike in Brazilije.
Vrsta: 100 % Arabica.
Okus in aroma: Skladna tekstura kave je obogatena z močnimi okusi čokolade in karamele, ki pridejo do izraza v prijetnem in uravnoteženem pookusu.

Escobar je kompleksna mešanica gourmet kav, ki nosi družinsko ime pražarnice Escobar, saj se v skodelici združuje znanje in dolgoletne izkušnje ter posebno pozornost pri izboru vrhunskih kav vrste Arabica. Z gotovostjo trdijo, da je to njihova najbolj cenjena mešanica, ob kateri se koža naježi tudi najzahtevnejšim kavnim gurmanom. Odlična je ne glede na to, kako si jo pripravite, tudi ob dodatku mleka dokaže svojo vrhunskost.

Sveže praženje je zelo pomembno.
Pri gourmet kavah je poleg kakovosti surovin zelo pomembno tudi sveže praženje. Najbolj bogato aromo in okus imajo sveže pražene kave. V pražarni Escobar priporočajo, da kave v gospodinjstvu ne shranjujete predolgo, priporočajo zalogo za največ tri tedne.

Povezane novice

ESCOBAR pražarna vrhunskih kav je doma na Vrhniki. Je prva mikropražarna v Sloveniji, kjer smo začeli pražiti vrhunske kave iz segmenta specialnih kav (Specialty Coffees). Poleg stalnih hišnih mešanic Escobar, Skodelica kave in Kapučino, imamo v naši ponudbi tudi izbrane, visokokakovostne kave z različnih koncev sveta, ki jih dobavljamo glede na sezono dozorevanja.