Filtri & dodatni izbor
Darila
Sorodni izdelki
Artsy side of me Pingvin
Cena z DDV:
od 18,50 €
-15%
CHAMCHICHI Ptički na žički / par – print akvarela
Stara cena z DDV:
od 8,00 €
Akcijska cena z DDV:
od 6,80 €
Fragolina Prešita odeja Poletno veselje - quilt

Fragolina Prešita odeja Poletno veselje - quilt

Šifra:
SDT0045
Cena z DDV:
320,00 €
DODAJ V KOŠARICO
Barvita prešita odeja prostor napolni z barvami in poletno energijo.

Prešita odeja je narejena v tehniki krpank (quilt) z vzorcem apple core. Vzorec sestavljajo koščki visokokakovostnega bombaža v toplih roza - vijoličnih odtenkih.

Spodnja stran odeje je bela. Vmesno polnilo je poliester. Odeja je skrbno prešita, tako da prešivanje odlično dopolnjuje in poudari vzorec. Zaključni rob je skrbno ročno prišit na spodnjo stran, kar odlikuje tradicionalno šivanje krpank.

Prešita odeja je unikatna in na voljo. V kolikor želite drugačne barve, vam sešijem prešito odejo z enakim vzorcem po vaših željah. Izvedba naročila traja od 3 do 6 tednov.

Velikost prešite odeje je 105 x 155 cm. Lahko se pere v pralnem stroju na 30°C in lika na zmerni temperaturi.

Prešita odeja ima certifikat domače in umetnostne obrti - izdelek umetnostne obrti (Rokodelstvo Art&Craft Slovenija), ki ga je podelila Obrtno - podjetniška zbornica Slovenije.

Rok dobave: 3- 5 delovnih dni, izdelek po vaših željah 3 do 6 tednov.

Povezane novice

Fragolina je prevod mojega imena, saj Marja pomeni jagoda. Ob svežih jagodah pomislim na lepoto, uživanje in razvajanje. In prav to želim všiti v svoje izdelke - krpanke. 

 

Krpanke so me prevzele s svojo barvitostjo, razgibanostjo, neštetimi možnostmi vzorcev, predvsem pa z mehkobo, ki jo nudi blago.