Bibzzz

Bibzzz.eu je bil ustanovljen v mesecu maju 2016 z vizijo, da se funkcionalnosti slinčka za dojenčke ter otroke doda še moderni izgled. Slinčki so izdelani ročno iz visoko kvalitetnega bombaža, zato je vsak slinček, ki je v bistvu vodoodporna rutica, unikaten. 

    

Ga.Bibzzz je idejo o vodoodpornih slinček ruticah delila z G.Bibzzz - em, potem, ko se je njun sin, zaradi rasti zobkov, pričel tako močno sliniti, da so njegova oblačila postala mokra v zgolj nekaj minutah. Za zaščito oblačil pred slinjenjem sta najprej uporabljala slinčke, ki pa niso bili moderni in privlačni kot bi si želela. Ko pa sta uporabila modernejše slinčke v izgledu rutice, le-ti niso bili »slinoodporni«, zato jih je bilo potrebno menjavati vsakih nekaj minut, da so otrokova oblačila ostala suha. Tako se je rodila ideja o vodoodpornih ruticah, ki ohranjajo funkcionalnost slinčka.

Prve vodoodporne slinček rutice so bile izdelane iz ostankov bombaža zato, da sta ustvarila popolen kroj. Pravi izziv je bilo iskanje vodoodpornega in koži prijaznega materiala. Po dolgem iskanju sta le našla kalitetni bombaž iz Nemčije ter koži prijazen vodoodporni material iz Belgije. Medtem, ko so bile prve vodoodporne slinček rutice izdelane le za njunega sina, so prijatelji postali radovedni in želeli izvedeti, kje lahko kupijo takšne moderne in funkcionalne rutice. Tako se jima je porodila ideja o lansiranju ročno izdelanih, vodoodpornih, slinček ruticah, iz kakovostnega bombaža, za širšo javnost.

Korak za korakom, iz dneva v dan, rastemo z novimi idejami in materiali. Nove vodoodporne slinček rutice imajo funkcionalnost 3v1:

  • čudovit modni dodatek
  • lovilec sline, ki ščiti otrokova oblačila pred mokroto
  • z gladko zadnjo stranjo, ki je enostavna za čiščenje, je odlično varovalo oblačil pred madeži hrane, zato je uporaben tako doma, kot tudi na poti.

Velikost vodoodporne slinček rutice je nastavljiva z dvema pritiskačema, zato je primerna za dojenčke in otroke različnih starosti.

Vsaka vodoodporna slinček rutica je ročno izdelana. S ponosom lahko trdimo, da je vse izdelano točno tukaj, v Sloveniji.